29.3.2015

Gdansk

Teimme viime viikonloppuna irtioton arkeen ja suuntasimme minilomalle Puolaan, Gdanskiin. Matkustimme yhdessä siskoni ja isoäitini kanssa, ja matkan tarkoitus oli rentoutua ja päästä hetkeksi muihin maisemiin. Mitään erityisiä suunnitelmia meillä ei matkan osalta ollut, lähinnä shoppailla ja katsoa vanhaa kaupunkia. 
Hotellimme sijaitsikin aivan lähellä kaunista vanhaa kaupunkia, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kävimme ensimmäisenä päivänä katsomassa Bazylika Mariackaa ( Mariankirkkoa), joka on siis maailman suurin tiilestä muurattu katedraali. 
Matkalta tein itse oikein kivoja ostoksia, jotka ajattelin esitellä myöhemmin! Kävimme suuressa ostoskeskuksessa ( Galeria Baltycka) sekä yhdessä pienemmässä, josta löytyi mm. Stradivarius ja New Yorker. 
Viimeisenä iltana tarkoituksenamme oli juhlia kaikkien syntymäpäiviä yhdessä, ja päädyimme illalliselle Hard Rock Cafeen, joka on ehdottomasti ainakin yksi omista lempiravintoloistani! Paikka oli aivan täynnä ja ruoka aivan ihanaa jälleen kerran.
Itselleni jäi todella hyvä kuva kaupungista, ja haluan tulevaisuudessa varmasti palata sinne uudestaan! Lennot ovat lyhyet ja matkaan pääsee suoraan Turusta, joten kohde on varmasti ensi kerralla mielessä kun mietin viikonloppureissua. Varsinkin kesällä paikka on varmasti todella ihana :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti