14.8.2014

Madrid it will be..

Heippa ihanat! Saimme jokin aika sitten iloisia uutisia perheeseemme kun pikkusiskoni sai tietää pääsevänsä Au pairiksi Espanjaan, Madridiin. Olen tietysti aivan innoissani itsekin koko asiasta ja aloin heti katselemaan mahdollisia lentoja ja kuvia kaupungista. Äitini mukaan olen aina tulossa ja menossa, ja taitaahan se aika oikeean osua haha :D Itse en ole käynyt Espanjassa kuin Kanarialla, joten onkin aivan mahtavaa päästä vierailemaan maan pääkaupungissa. Suunnittelin meneväni ainakin syysloman aikoihin moikkaamaan siskoani ja toivottavasti uudestaan ennen joulua! Jos vain koulu ja työt antavat periksi.. :D 
 Madridissa riittää varmasti tekemistä, shoppailtavaa ja kierrettävää vaikka millä mitalla :)
Nyt kuitenkin takaisin arkijuttujen pariin ja jatkan Madridista haaveilua lisää myöhemmin.. :D

Vielä olisi edessä neljä työpäivää, jonka jälkeen koittaa vihdoin kauan odotettu loma ihanien ystävieni kanssa! Huomenna menenkin ottamaan ripset matkaa varten, kynnet kävin huoltamassa aikaisemmin tällä viikolla. Enää puuttuu muutama ostos ennen matkaa, mutta olen henkisesti lähes jo lomalla :D Ihanaa viikonloppua kaikki :)

2 kommenttia:

  1. Ei varmaan Iina menee asuun Madridiin, kui hienoo!!!:D Ihan paras sullekin, kun sulla on nyt "hyvä syy" matkustaa sinne;)

    VastaaPoista