5.8.2014

Tallinnan reissu

Olimme viime viikolla parhaan ystäväni kanssa minilomalla Tallinnassa, viime reissustamme kyseiseen kaupunkiin olikin jo kaksi vuotta aikaa. Tallinna on varsinkin kesäisin yksi lempikaupungeistani, joissa olen käynyt. Lyhyt matkustusaika ja edullisuus ovat ehdottomasti plussaa jos vertaa vaikka Tukholmaan. Mieletöntä, miten niin lähellä Suomea on kuitenkin niin erilaista!
Varsinkin vanhan kaupungin rakennukset ovat käsittömättömän hienoja ja koko alue on ihanan historiallinen ja kaunis. Matkustuspäivämme oli todella kuuma ja näköalapaikalle kipuaminen oli kyllä melkoinen suoritus. 
Shoppailun ja kiertelemisen ohella kävimme Vapianossa syömässä. Olin käynyt ravintolassa viimeksi monta vuotta sitten, enkä muistanut miten taivaallista pastaa paikasta saikaan. 
Matkamme päätarkoitus oli tietysti shoppailu, ja löysinkin melko paljon uusia vaatteita. Esittelen ne varmaan myöhemmin tällä viikolla. Tallinnasta löytyy niin paljon ihania vaatekauppoja, joita ei valitettavasti ainakaan Turusta löydy. Suunnittelimmekin jo ensi kesäksi mahdollisesti hieman pidempää matkaa Tallinnaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti